Nagelstyling

Mooi verzorgde handen zijn belangrijk bij een eerste ontmoeting, ze zijn je persoonlijke visitekaartje.

Of ze nu natuurlijk, french of full color zijn, verzorgde nagels zijn steeds een sieraad voor je eigen lichaam.

Ook nagelbijters kunnen worden geholpen bij I for Beauty.

Hoe kort je nagels ook zijn, kunstnagels kunnen steeds gezet worden.

Nagelbijters zullen de eerste keren wekelijks à twee-wekelijks op controle moeten komen om losse velletjes of stukjes te verwijderen zodat bijten vermeden kan worden. Na enige tijd lopen ook zij te pronken.

© 2023 by LULU. Proudly created with Wix.com

De huid is ons grootste orgaan met ongelofelijk veel functies. Onder andere is de huid een belangrijk onderdeel van ons immuunsysteem – de schildwacht met cellen die ons kunnen verdedigen tegen indringers.

Waarom zou u de huid belasten met stoffen die het lichaam helemaal niet nodig heeft?

 

Van nature zit alles in een koudgeperste goede plantolie: rijk aan mineralen, vitaminen en spoorelementen die van groot belang zijn voor een gezonde huid. Smeren we dagelijks deze plantaardige oliën op onze huid dan kunnen alle zogenaamde bio-actieve stoffen direct in de huid doordringen en hun werk doen, namelijk de huid beschermen en de huidafweer ondersteunen. Verder vullen ze tekorten aan in de huid, ze herstellen een beschadigde huid en houden de huid jong.
Al met al kan het gebruik van plantaardige oliën tot duidelijke huidverbetering leiden.

En door de toevoeging van werkstoffen in de vorm van etherische oliën creëren we voor iedere cliënt een persoonlijke benadering op maat!